/// CV's van het zwerven liegen er niet om ... /// Koopje! 1,00 EUR nu bespaart jaarlijks 1,48 EUR /// Record aantal dakloze jongeren in opvang /// CV van het Zwerven spreekt al 19 jaar de keiharde waarheid /// Praktijkexperiment 18 min 18 plus Rotterdam /// Brede Raad 010 bezoekt Maaszicht /// Winne neemt nummer op met jongeren van Maaszicht ///

Actueel
Benefietavond Palazzo groots succes

25/01/2012 - Bijna 40.000 euro is opgehaald voor onze opvang van zwerfjongeren in Rotterdam en Utrecht. Hiermee is de benefietavond bij Palazzo van 24 januari een zeer geslaagd evenement.

Onze gasten genoten van de prachtige Palazzoshow en een overheerlijk viergangendiner. Tijdens de show waren zij weer te gast bij het hoofdpersonage, de Graaf, die leeft in een magische schemerwereld. Het verhaal werd opgeluisterd met zang en acrobatiek van het hoogste niveau. Het viergangendiner van Cees Helder werd gecompleteerd met een wijnarrangement samengesteld door Harold Hamersma. Na de show nam veilingmeester Niels Kooijman de hamer in de hand om met elan de veilingstukken aan de man te brengen.

Palazzo 10 Graaf wakker makenPalazzo 11Palazzo 12


Palazzo 13 Duo MadronaTopstukken van de avond waren de workshops met sterrenkoks Cees Helder, Paul van Waarden en een workshop ‘gastvrijheid’ van de heer Willem Reinders. Maar ook het schilderij ‘taartjes versieren’ van kunstenares Eveline van Rooy deed het heel erg goed. En wat te denken van een schilderij (in opdracht te maken) door Luuk de Greef of een tekening die gaat worden gemaakt door onze bewoner Mediasta en een prachtige armband ontworpen en gemaakt door Zigt Sieraden (Neeltje Huddleston Slater) en een hoofdsieraad van Myra van de Korput? Ook werd geboden op VIP-arrangement bij een belangrijke wedstrijd van PSV, aangeboden door René van de Kerkhof (zie foto).


Veilingstuk PSV René vd KerkhofPalazzo 14 Cheque RR

Het doel van deze benefietavond was om een bijdrage te leveren aan de continuïteit van deze stichtingen. Aan het einde van de avond kon de veilingmeerster een ‘cheque’ van €39.830 overhandigen aan Roel Rol, directeur van de stichtingen.

Omdat de organisatie dit jaar veel geld nodig heeft om te overleven, volgen er nog een fondsenwervend golftoernooi op 20 april en een open huis op 25 mei met cabaret en jazzmuziek. Informatie daarover is verkrijgbaar bij Joke Kurvers.

Nieuwsoverzicht